Agregate cariera

         Societatea noastra exploateaza cariera de granodiorit "Dealul Priboilor" din Caras Severin. Agregate de cariera pe care le comercializam sunt obtinute prin concasare si sortare, putand fi folosite pentru betoane si mixturi asfaltice.

Exploatare forestiera, prelucrarea lemnului, agregate cariera, betoane, constructii drumuri si poduri, transport auto si inchirieri de utilaje, turism Exploatare forestiera, prelucrarea lemnului, agregate cariera, betoane, constructii drumuri si poduri, transport auto si inchirieri de utilaje, turism Sorturi pe care le punem la dispozitie:

    - CRIBLURA (0-4)
    - CRIBLURA (4-8)
    - CRIBLURA (8-16;16-25)
    - CRIBLURA (25-40;40-60)
    - PIATRA SPARTA (0-63)
    - PIATRA BRUTA (nesortata)Exploatare forestiera, prelucrarea lemnului, agregate cariera, betoane, constructii drumuri si poduri, transport auto si inchirieri de utilaje, turism Exploatare forestiera, prelucrarea lemnului, agregate cariera, betoane, constructii drumuri si poduri, transport auto si inchirieri de utilaje, turism Fabricarea la comanda a oricarui tip de beton inclusiv BETON RUTIER cu statie betoane performanta complet automatizata. Va rugam vizitati sectiune de betoane.